اخبار و مقالات

صادرات فرش ماشینی

صادرات فرش ماشینی

فرش ماشینی مزایای بسیاری دارد و مزایای فرش ماشینی کاشان، از زیبایی بخشیدن به دکوراسیون منزل تا نقش مهم آن در اشتغال مردم کشور می‌باشد. اما مهم‌ترین آنها، نقش مهم فرش ماشینی در اقتصاد کشور می‌باشد. فرش ماشینی را به‌عنوان کالای سرمایه‌ای در اقتصاد یاد می‌کنند. شاید برای بسیاری از افراد سؤال باشد صادرات فرش ماشینی چگونه صورت می‌گیرد؟ و یا قوانین صادرات فرش چیست؟

صادرات فرش کار سهل و آسانی نمی‌باشد. صادرکردن فرش، از تولید فرش ماشینی آغاز می‌شود. بسته‌بندی و آماده‌کردن فرش و بعد از آن‌ها، انجام کارهای گمرکی مرحله بعدی می‌باشد تا سرانجام فرش ماشینی به دست خریدار خارجی برسد. فرش ایرانی علاوه بر تمدن، فرهنگ و هویت کشور ایران یکی از کالاهای ارزشمند در زمینه صادرات غیرنفتی می‌باشد. اولین کار برای صادرات فرش ماشینی؛ داشتن کارت بازرگانی می‌باشد.

صادرات فرش ماشینی شرکت نگین مشهد هلال

شرکت نگین مشهد هلال یکی از بزرگ‌ترین کارخانه جات تولید فرش ماشینی در زمینه صادرات فرش ایرانی است و تمامی محصولات این شرکت، صادراتی می‌باشد. محصولات صادراتی ایران، فرش ماشینی مرغوب ایرانی و فرش درجه‌یک کاشان هستند. در بافت فرش ماشینی شرکت نگین مشهد هلال، از الیاف صددرصد اکریلیک هیت ست شده استفاده می‌شود و هیچ‌گونه نخ‌های درصد دار و نخ پلی‌استر و الیاف مصنوعی فرش ماشینی در آن نمی‌باشد.

شرکت نگین مشهد هلال با تولید فرش ماشینی با کیفیت و تنوع بالا در طرح و رنگ سالانه تعداد زیادی فرش ماشینی به کشورهای همسایه و کشورهایی همچون، کانادا، ترکیه، روسیه، عراق، افغانستان، پاکستان و غیره صادر می‌کند.

کارت بازرگانی چیست؟

کارت بازرگانی مجوز و تأییدیه‌ای است که مشخصات حقیقی و حقوقی فرد بر روی آن ذکر می‌شود و فرد با توجه به کارت بازرگانی، اقدام به تجارت و صادرات و واردات فرش می‌نماید. یکی از قوانین لازم برای صادرات فرش ماشینی به خارج از کشور این است که صادرات فرش‌هایی که در بافت خود از تاروپود و الیاف مصنوعی فرش ماشینی استفاده شده است، ممنوع می‌باشد.

مهم‌ترین دغدغه‌ای که در صادرات فرش ایران وجود دارد، عرضه کردن فرش تقلبی و با کیفیت پایین به‌جای فرش اصیل ایرانی است. با وجود تحریم‌های موجود و وجود دلالان و رقبای خارجی و مشکلاتی ازاین‌قبیل، بازهم فرش ایرانی رتبه اول جهان را از آن خود کرده است. این محبوبیت، به دلیل تنوع بیش از حد فرش ماشینی ایرانی می‌باشد.

جهت صادرات موفق و صحیح فرش ماشینی علاوه بر آشنایی با قوانین صادرات فرش، باید کشورهایی که برای فرش ایرانی ارزش قائل هستند را شناسایی کرد. آشنایی با عوامل زیادی مانند فرهنگ آن کشور، زبان، نوع مصرف مردم آن کشور و غیره می‌تواند در صادرات موفق فرش ماشینی تأثیر چشمگیری داشته باشد. عدم آشنایی با قوانین و فرهنگ کشورهای صادرکننده فرش ماشینی، باعث رکود بازار فرش ماشینی و رکود اقتصادی می‌شود.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *